De vlucht was al geboekt ;-)

Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat het slim is om wat commitment in te bouwen. En dat had ik gedaan. Hee, en dat gedoe met reserveren van campingplaatsen doet niets af aan de schoonheid van de Canadian Rockies. Kortom, verder met de voorbereiding – zien wat er wél mogelijk is.

En wat blijkt? In de provinciale parken in British Columbia mag wél wild gekampeerd worden. En dan zijn er leuke combinaties mogelijk. Zo heb ik voor de eerste nacht de laatst beschikbare plek op het Aster Lake Backcountry Campground (Peter Lougheed Provincial Park) gereserveerd (rechts op het plaatje) en ga ik van daaruit een route lopen die nét in British Columbia eindigt 😉 (bruine route hieronder; de tweede nacht zet ik mijn tentje op in de zwarte ruit).

Op deze manier heb ik de rest van de trip ook gepland. In totaal maar 4 nachten hoeven reserveren, maar wel in drie verschillende parken (en heb dus drie verschillende reserveringssystemen mogen leren doorgronden…). Alle overige nachten bepaal ik lekker zelf waar ik mijn tent opzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *